Stralen op de JPS

 

Koningsspelen 2023

 

De Nationale Buitenlesdag 2023

Vandaag was het 'Nationale Buitenlesdag'! In een gezellige sfeer, met mooi lenteweer is er in alle groepen weer volop geleerd!

 

De Grote Rekendag 2023

Vandaag hadden we een rekendag. We zijn de hele dag bezig geweest met rekenactiviteiten zoals op volgorde leggen, vormen, dobbelstenen, meten, wegen, inhoud, plattegronden, staafgrafieken, breuken, procenten enz. Groep 1 t/m 3 hadden de uitdaging om de 'Semsomcode' te kraken en groep 4 t/m 7 zijn aan de slag gegaan binnen het thema 'Afval'.Lekker praktisch en onderzoekend bezig zijn en ongemerkt heel veel rekenen!

 

Carnavalsviering 2023

 

Talentencarrousel groep 5 t/m 8

Dankzij de hulp van ouders, kregen alle bovenbouwkinderen de kans om in kleine groepjes hun eigen talent te ontdekken en te ontwikkelen tijdens onze talentencarrousel.

 

Kerstviering

 

 

Sintviering

 

Activiteiten Kinderboekenweek 

De kinderboekenweek GiGaGroen zit er al weer op. Er is in alle groepen volop gelezen, genoten van verhalen en gigagroene activiteiten!

 

Opening Kinderboekenweek 'Gi-ga-groen'

Vandaag, op dierendag, hebben we met de hele school de kinderboekenweek geopend met een spannend dierengeluidenspel. Groep 7 zat verkleed als dier verstopt rondom de school. Alle groepjes zijn afgegaan op de geluiden om ze te vinden. Gelukt, dan was er een letter verdiend. De kinderen moesten wel uitkijken voor de 'letterbom', kwamen ze die tegen dan waren ze een letter kwijt. Alle letters vormden een zin die hen vertelde waar de beloning te vinden was. Een boekenkist met daarin een boekenpakket voor in de klas. Dat wordt weer lekker lezen en genieten van verhalen!

 

Survivaldag groep 6 en 7

Een dag vol uitdagingen, teambuilding, grenzen verleggen en genieten!

 

Cultuurdag 2022

Wat een heerlijke creatieve dag! En wat fijn dat er zoveel publiek was!

 

Talentencarrousel in de bovenbouw

Ouders, bedankt voor jullie hulp!

 

Workshops cultuur

Alle kinderen op de JPS hebben weer mogen genieten van een workshop cultuur!

 

Sponsorloop voor Oekraïne

Samen hebben wij een mooi bedrag voor Oekraïne opgehaald met onze sponsorloop! €8052,23!