Infogids, schoolgids en schoolplan

Het bezoeken van een basisschool is één van de vele belangrijke fasen in het leven van elke mens. Daarom is het belangrijk daar met zorg mee om te gaan. Als ouders maakt u de keuze voor uw kinderen en vertrouwt u de kinderen heel wat uurtjes toe aan onze zorg.

 

Infogids

In de infogids vindt u alle algemene informatie over onze school voor het huidige schooljaar. Allerlei praktische zaken die er voor kunnen zorgen dat u inzicht krijgt over onze school.

Infogids 2023-2024

 

Schoolgids

Om u te steunen in uw keuze, maar ook te ondersteunen in het begeleiden van uw kind, vinden wij het belangrijk, dat u goed op de hoogte bent van het reilen en zeilen op onze school. Daarom als eerste aanzet voor u deze schoolgids.

Schoolgids 2023-2024

 

Zoals elk kind heeft ook elke school zijn eigen kwaliteiten, ideeën, mogelijkheden en beperkingen.In deze gids willen we u nader informeren over zaken die wij heel belangrijk vinden, over hoe de organisatie is, over de zorg die aan leerlingen besteed wordt, over heel praktische onderwerpen en over diverse spelregels die er op onze school zijn. Een schat aan informatie, maar middels de inhoudsopgave achterin kunt u hoofdstukjes uitkiezen, die u in eerste aanzet het meest aanspreken.

Helemaal volledig zal deze gids zeker niet zijn, maar wat we altijd belangrijk vinden is om met elkaar in gesprek te gaan. In een persoonlijk contact zijn diverse onderwerpen vaak beter duidelijk te maken, dan in een beknopte tekst.

We hopen, dat u onze gids leest met plezier. Ook degenen, die onze school al wat langer bezoeken, kan ik aanraden deze informatie ook helemaal te lezen. Hier en daar zijn toch wel wat onderwerpen veranderd en/of nieuwe zaken toegevoegd. Als u tijdens, of na het lezen vragen, opmerkingen of suggesties heeft, vertel ze ons!

Schoolplan

 

We wensen u en uw kind(eren) een goede tijd op onze school toe in een fijne sfeer en hopen op een vruchtbare samenwerking met u in het belang van uw kind(eren).

Namens het team,

Karin Herrings
Directeur JPS